Empreses del Maresme Anuncis gratuïts Suggerir 13:43 - 14.12  Enviar un missatge al responsable del Portal    

 Compara i tria hipoteca              

La compra d'una vivenda normalment implica el tenir que demanar una hipoteca. Això és així des de fa molts anys, i cada dia és més evident degut al preu que van adquirint les vivendes, inclús les de protecció oficial. Per aquest motiu, s'ha establert una 'guerra' de preus, avantatges i facilitats entre les entitats bancàries, el que beneficia al consumidor/comprador.

No obstant, és tan gran l'oferta d'hipoteques i ingent la quantitat de bancs i caixes d'estalvis i pensions les que existeixen, que realitzar la recerca de la millor hipoteca, pot endur-nos mesos.

L'àrdua tasca de trobar la nostra hipoteca
Pocs són els bancs i caixes que tenen fullets explicatius sobre els seus productes hipotecaris, inclús ni a internet ofereixen grans explicacions. S'imposa un tracte molt més personal. Però no tots els empleats de les oficines bancàries estàn autoritzats per informar sobre aquests productes. Normalment, aquesta autorització recau únicament al director de l'oficina, per tant ens és indispensable concertar una cita.

Demanar cita i acudir per que ens donin informació a una entitat bancària pot ser senzill, però recorda que cada entitat té les seves condicions, cobraments, etc. No hem d'escatimar en esforços per acudir a la major quantitat d'entitats bancàries possibles. Encara que ens porti molt de temps, més val sacrificar aquest temps que tenir que pagar durant el reste de la nostra vida una quantitat superior a la que ens ofereix la primera entitat. T'aconsellem que como a mínim visiti's sis o set.

Encara que les entitats bancàries estàn obligades a donar un formulari amb totes les característiques de la hipoteca que ens estàn ofertant, la realitat és que molt poques (per la nostra experiència nomès una) donen dit informe. Es solen limitar a fer-te un esbós en un paper amb les diferentes quotes, gastos de cancel·lació, amortització, gastos de compra/venda, etc..

Nosaltres t'ajudem
Encara que no som una assessoria hipotecària, t'oferim ajudes didàctiques. Pots consultar gratuïtament aquesta pàgina on es detallen la direcció a internet de les entitats bancàries més importants d'Espanya. Tanmateix hi ha pàgines especialitzades en la comparació d'hipoteques a les que també enllacem aquí. No obstant, www.emaresme.com no es fa càrrec de la informació que continguin dites pàgines i ens reservem el dret a eliminar qualsevol enllaç que atenti contra qualsevol tipus de llei.
Entitats bancàries
Banco Pastor
BSCH
Banesto
Bankinter
Barclays
Deutsche Bank
BBVA
Banco Popular
Banco Sabadell
Caixa de Catalunya
Caja de Madrid
Ibercaja
La Caixa
Comparadors
HipotecaGratis.com
Hipotecas Online
Busca tu hipoteca
Portal hipotecario


Ir a página principal Avís legal ~ Protecció de dades ~ COOKIS ~ Made by CHIP S.L.
Les cookies ens permeten oferir-li els nostres serveis amb normalitat.
En utilitzar nostra web, vostè consent l'ús de cookies..